Спортни настилки

Фирмата предлага настилки за всякакъв вид вътрешни и външни спортни съоръжения, зали и фитнес салони на унгарската фирма Graboplast, френско-шведската компания Tarkett и гръцката Polat.


Вътрешни спортни настилки
Винилови и каучукови, тези настилки се препоръчват както за  гимнастически и училищни салони, фитнес помещения,така и за състезателни зали по волейбол, баскетбол, многофункционални и други. Този тип настилки са многослойни, с подходяща пянообразна основа, която предпазва от наранявания, и релефна повърхност, осигуряваща оптимално сцепление против плъзгане при спортуване. Цветовите комбинации на материала са стандартни или са с имитиция на дърво. Много от моделите са подсилени със стъклени влакна в средния слой, което осигурява изключителна здравина и еластичност.


Външни спортни настилки
Този вид настилки са предвидени както за външна, така и за вътрешна употреба. Те се полагат като саморазливни подови покрития на акрилна основа и съдържат натурални или синтетични каучукови частици. Спортните настилки имат UV-защита, висока износоустойчивост и добра еластичност, което ги прави подходящи при изграждане на спортни площадки, училищни игрища и физкултурни салони. Цялата система е с  дебелина е от 4,00мм. до 12,00мм.


Настилки за детски площадки
Този вид настилка се полага върхи всякаква твърда основа като бетон, асфалт и други, на дебелина 3 -12см. Те съдържат рециклиран каучук на гранули, който допълнително допринася за абсорбиране на ударите, и така защитава децата от охлузвания и травми при евентуално падане.