Услуги

Консултиране

  • Консултации за избор на подово покритие. Осъществяваме безплатен оглед в удобно за клиента време и предоставяме оферта в най-кратък срок. При сключване на договора се определят всички условия за доставка или полагане на съответната настилка, като цени, срокове и други.

Монтаж

  • Монтаж – разполагаме с обучен екип за висококачествено полагане на всички видове настилки, предлагани от Кристъл Сервисиз ООД. Монтажниците ни са преминали специализирани курсове на обучение и сертифицирани. Професионалните машини и инструменти ни позволяват да полагаме настилките с всички тънкости и дребни детайли, спазвайки всички технологични изисквания.

Реновиране на подови настилки

  • Реновиране на подови настилки – това е част от работата ни. Възстановяваме повредени, надраскани или захабени подове. С помощта на почистващи препарати, полиращи машини и финишни покрития, се постига освежаване и възстановяване на първоначалния вид на настилката.

Поддръжка на подовите настилки

  • Поддръжка на подовите настилки – Кристъл Сервисиз ООД  извършва абонаментна поддръжка на всички видове настилки като използва професионални почистващи препарати, машини и запечатки на полимерна основа. За повече информация в  www.po4istvane.eu.