Луксозни винилови подове PROJECT FLOORS
Имаме решение за вашия под - и то не едно!
ВИЖ ПОВЕЧЕ
Луксозни винилови подове PROJECT FLOORS
Имаме решение за вашия под - и то не едно!
ВИЖ ПОВЕЧЕ
Луксозни винилови подове PROJECT FLOORS
Имаме решение за вашия под - и то не едно!
ВИЖ ПОВЕЧЕ

Луксозни винилови подове PROJECT FLOORS

PROJECT FLOORS Ltd е водещ и ориентиран към бъдещето производител на  дизайнерски подови настилки.

Със седалище в Хюрт, близо до Кьолн – Германия, компанията предлага висококачествени продукти от 1999 г. насам в над 20 държави. Както по отношение на качеството, така и на дизайна, подовите настилки PROJECT FLOORS се ползват с първокласна репутация на пазара. Продуктите съчетават автентичния вид на истинско дърво, камък и керамика. Със своите почти 400 артикула , които се допълват ежегодно, PROJECT FLOORS предоставя най-голям избор на дизайнерски винилови настилки, срещани на нашия пазар. Дългогодишният опит на водещи дизайнери позволява на компанията да се ориентира отлично в растящите изисквания на клиентите. Продукцията на PROJECT FLOORS е толкова уникална и интересна, че абсолютно оправдава стереотипа  „Германия = Качество“. Визията е толкова натурална че не може да има никакво съмнение – става дума за елитно подово покритие.

Предлагат се планки и плочи с различна износоустойчивост в зависимост от дебелината на полиуретановия (PU) горен слой.  Колекцията Floor@home предлага общо 155 артикула с пластове на износване от 0.2, 0.3 и 0.4 мм и е предназначена за домове. За обществените сгради и помещения, се предлагат общо 155 декора на колекцията floors@work, с износоустойчиви слоеве от 0,55 до 0,80 мм. Отделно, колекциите click(клик), groutline (с декоративни фуги), loose-lay (със самозалепваща подложка), chevron и herringbone planks (тип рибена кост)  допълват разнообразието от модели и дават възможност за сложни и индивидуални визии на пода. Продуктите от всички каталози могат да бъдат съчетани с подходящи аксесоари – первази, декоративни фуги, дизайнерски орнаменти и фризове.

Фирмата Кристъл Сервисиз ООД е основен вносител и дистрибутор на продуктите PROJECT FLOORS от 2007 година.

Каталози

  • Колекция Луксозни винилови плочи за дома – Broschuere_floors-at-home.pdf
  • Колекция Луксозни винилови плочи за обществени сгради и помещения  – Broschuere_floors-at-work.pdf
  • Колекция Луксозни винилови плочи със самозалепване за дома и офиса  – Broschuere_LOOSE_LAY.pdf
  • Колекция Луксозни винилови плочи „Клик система“ за дома и офиса  – Broschuere_CLICK_COLLECTIO.pdf

Дизайнерите на Project Floors ежегодно осъвременяват всички колекции с нови актуални модели, които може да разгледате тук!

Виртуално студио

Виртуалното студио е част от сайта на Project Floors. То е създадено да ви помогне да визуализирате избраните от вас настилки и да ги сравните.